Pandemide 5 mühendis hayatını kaybetti
Paylaş

Pandemide 5 mühendis hayatını kaybetti

Ekleme: 26.07.2022 16:08 Güncelleme: 03.06.2026 13:12

MMO Samsun Şubesi yönetimi Atatürk Anıtı'na çelenk koyduktan sonra Vali Dağlı'yı ziyaret etti. MMO Başkan Kadir Gürkan, "Pandemi sürecinde 5 makine mühendisi üyemiz görevleri başında hayatlarını kaybetti" dedi

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Başkanı Kadir Gürkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Heyet daha sonra Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı ziyaret etti.

MMO Başkanı Kadir Gürkan, geçen günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştirdikten sonra oluşan 16'ncı Dönem Şube Yönetim Kurulu'nun 'Çalışma Programı' kapsamında sürdürülen faaliyetler hakkında Vali Zülkif Dağlı'yı bilgilendirdiklerini söyledi.

MMO'DA 3 BİN 300 ÜYE
MMO Samsun Şubesi’nin Amasya, Çorum, Ordu, Sinop ve Tokat temsilciliklerinden oluştuğunu ifade eden Kadir Gürkan, "322’si makine-endüstri ve uçak mühendisliğinde okumakta olan öğrenci üye olmak üzere toplam 3 bin 300 üyeye sahibiz. 22’si makine mühendisi olmak üzere toplam 26 çalışanımız ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

Gürkan, "Pandemi sürecinde gerek tedarik zincirinin aksamaması gerekse mühendislik hizmetlerinin devam edebilmesi için 5 makine mühendisi üyemiz görevleri başında hayatlarını kaybetti. Kendilerini de rahmetle ve şükranla anıyoruz” şeklinde konuştu. (İHA)

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.