Polise Parayı Teslim Etti, Kaçırılıp Darbedildi!
Paylaş

Polise Parayı Teslim Etti, Kaçırılıp Darbedildi!

Ekleme: 29.10.2024 17:03 Güncelleme: 30.05.2026 23:41

Samsun'da adına yatan parayı polise teslim eden U.K., zorla kaçırılıp darbedildi. Şüpheliler gözaltında, soruşturma sürüyor.

Samsun'un Atakum ilçesinde, banka hesabına yatırılan parayı polise teslim eden 19 yaşındaki U.K., kimliği belirsiz üç kişi tarafından zorla araca bindirilip darbedildi.

Adına açılan 8 farklı banka hesabından çektiği yaklaşık 50 bin lirayı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim eden U.K., bu durumu öğrenen kişilerce kaçırılarak paranın yerini açıklaması için tehdit edildi.

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Polise yaptığı şikayet üzerine harekete geçen emniyet güçleri, şüpheliler B.C.K. (22), N.A. (30) ve V.K.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler ifadelerinde, U.K. ile konuşmak için bir araya geldiklerini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.