Rayo Vallecano'nun Yıldızı Oscar Trejo: İşi Madrid'e Bırakmak İstiyoruz
Paylaş

Rayo Vallecano'nun Yıldızı Oscar Trejo: İşi Madrid'e Bırakmak İstiyoruz

Ekleme: 11.03.2026 19:47 Güncelleme: 31.05.2026 17:09

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Samsunspor'a konuk olacak Rayo Vallecano'nun kaptanı Oscar Trejo, 19 Mayıs Stadyumu'nda konuştu: "Bu anları yaşamak için Samsun'a geldik."

Samsun, UEFA Konferans Ligi son 16 turundaki tarihi randevu için geri sayıma geçti. Yarın akşam temsilcimiz Samsunspor'a konuk olacak İspanyol ekibi Rayo Vallecano’nun tecrübeli kaptanı Oscar Trejo, karşılaşmanın oynanacağı 19 Mayıs Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Inigo Perez Soto ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 38 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Avrupa arenasında olmanın mutluluğunu yaşadığını vurguladı.

"İŞİ EVİMİZDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Kişisel performansının üst seviyede olduğunu belirten Trejo, takım olarak oyun planlarına sadık kalacaklarını ifade etti. Deneyimli orta saha oyuncusu, "Kişisel seviyede yukarıdayım. Bu elemede olduğum için mutluyum. Alıştığımız gibi oynamaya çalışacağız. Bu, tadını çıkarmak istediğimiz bir iş. İşi evimizde (Madrid'de) bitirmek istiyoruz" dedi.

"SAMSUN'DA GÜZEL KARŞILANDIK"

Samsun’da gördükleri ilgiden memnun olduklarını dile getiren Oscar Trejo, zorlu atmosfere hazır olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Yolculuk güzel geçti. Otelde, kulüpte ve burada çok güzel karşılandık. Bu anları yaşamak için buralara kadar geldik. Yarın iyi mücadele edeceğiz. Burada bir sürü taraftarımız olacak. Zor olduğunu biliyoruz. Seyircilerimizle beraber olmak güzel bir an olacak."

İspanyol ekibi, basın toplantısının ardından 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleştirdiği antrenmanla maç saatini beklemeye başladı.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.