SON DAKİKA
00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış... 19:49 Kıskançlık dehşeti: Çocuğunun gözü önünde genç kızı bıçakladı
Reha Muhtar'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Kötü haber geldi

Reha Muhtar'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Kötü haber geldi

Hazır

Giriş: 30.05.2026 09:05 Güncelleme: 31.05.2026 01:10
Bodrum'da rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan ünlü televizyoncu Reha Muhtar'a kalp yetmezliği teşhisi konulduğu öğrenildi.

Bir dönemin efsane ana haber bülteni sunucusu ve televizyon programcısı Reha Muhtar, Bodrum'da dün akşam saatlerinde aniden rahatsızlanarak ambulansla acil olarak hastaneye kaldırılırken; yapılan ilk tetkik ve muayenelerin ardından ünlü televizyoncuya kalp yetmezliği teşhisi konulduğu öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Bodrum'daki bitkin ve yorgun görüntüsüyle sosyal medyada uzun süre konuşulan Muhtar'ın bu ani rahatsızlığı ailesini ve sevenlerini derinden üzerken, velayet davaları nedeniyle aralarının açık olduğu eski eşi Deniz Uğur da haberi alır almaz çocukları Mina ve Poyraz ile birlikte Çanakkale'den Bodrum'a doğru yola çıktığını duyurdu.

Son olarak Bodrum'daki görüntüsüyle gündeme gelen Reha Muhtar'dan kötü haber geldi. Hastaneye kaldırılan Reha Muhtar'ın sağlık durumu merak ediliyor. Bir dönem ana haber bültenlerinin en ünlü ‘Anchorman'i olarak anılan Reha Muhtar son dönemde sık sık gündeme geliyor. Bir süre önce yalısında düşerek ölümden dönen Reha Muhtar'ın geçtiğimiz günlerde son hali ortaya çıkmıştı. Reha Muhtar'ın Bodrum'daki bitkin görüntüsü uzun süre gündemde kaldı. Reha Muhtar şimdi de sağlık durumuyla gündeme geldi.

KALP YETMEZLİĞİ TEŞHİSİ KONULDU

Patronlar Dünyası'nın haberine göre; Reha Muhtar, Bodrum'da dün akşam saatlerinde yaşadığı rahatsızlığın ardından hastaneye kaldırıldı. Ambulansla hastaneye götürülen Muhtar'ın ilk kontrollerinin ardından kendisine kalp yetmezliği teşhisi konulduğu öğrenildi.

DENİZ UĞUR ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE YOLA ÇIKTI

Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırılmasının ardından eski eşi Deniz Uğur'dan hemen bir paylaşım geldi. Reha Muhtar ile velayet davası yüzünden araları bozuk olan Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Çanakkale'deki yazlığımızdayken Reha Muhtar'ın Bodrum'da hastaneye kaldırıldığı haberini aldık. Çocuklarımız Mina ve Poyraz'ın babalarının sağlık durumunu takip etmeleri ve yanında olmaları amacıyla hastaneye doğru yolculuk halindeyiz. Hayırlı dualarınızı esirgememenizi diliyoruz. Bu süreçte bize destek olan bütün dostlarımıza teşekkür ederiz."

 

Tuğçe Gevşek

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap