Dünya

Reuters, Antakya’da Meydana Gelen Depremi Yorumladı: Korkulan Oldu

Türkiye arka arkaya meydana gelen depremlerle sarsılırken İngiltere merkezli haber ajansı Reuters da gelişmeleri aktardı.

1 dk okuma
Reuters, Antakya’da Meydana Gelen Depremi Yorumladı: Korkulan Oldu
Paylaş

Dün akşam saatlerinde Antakya’da meydana gelen deprem uluslararası medya kuruluşlarının da gündemine oturdu…

İngiltere merkezli haber ajansı Reuters, “Korkulan oldu ve Antakya üçüncü kez şiddetli depremle sarsıldı” başlığını kullanarak bölgedeki son gelişmeleri aktardı. Reuters’a konuşan Havva Tuncay isimli kadın, “Geceleri uyuyamıyorum. Yine deprem olacak mı, yine deprem yaşayacak mıyız diye düşünüyorum. Çok korkuyorum ve bir haftadır uyumadım” dedi.

Antakya’da dün yaşanan depremin çok şiddetli olduğunu ve yerin sarsılarak eşyaları devirdiğine dikkat çeken Reuters muhabirleri, bazı binalardan çatırdama sesleri geldiğini de belirtti. Haberde, “33 yaşındaki üç çocuk annesi kadın önce çadırından kaçtı fakat daha sonra yere yığıldı. İki haftadır onu uyutmayan korkusu gerçek olmuştu” ifadesi kullanıldı.
SÖZCÜ

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.