Rezidansta Kadın Cinayeti
Paylaş

Rezidansta Kadın Cinayeti

Ekleme: 25.04.2024 16:41 Güncelleme: 03.06.2026 16:17

İstanbul'un Kartal ilçesinde meydana gelen korkunç bir olayda, bir lüks rezidansta estetisyen Selin Yalın, silahla vurularak öldürüldü. Cinayetin faili olarak müteahhit Ömer Öktem, polis tarafından gözaltına alındı.

Önceki akşam saatlerinde yaşanan trajik olay, şehrin huzurlu semtlerinden biri olan Kartal'da gerçekleşti. Bir süredir ilişki yaşadığı estetisyen Selin Yalın'ı öldüren Ömer Öktem, cinayetin ardından eniştesine intihar ettiğini söyleyerek olayın gerçekleştiği yerden kaçtı. Ancak yapılan polis müdahalesiyle Öktem, kısa sürede yakalandı.

 Ömer Öktem

Olay yeri inceleme ekipleri, cinayetin işlendiği rezidansta delil toplarken, polis ekipleri ise failin ifadesini almak üzere sorguya başladı. Selin Yalın'ın ailesi ve yakın çevresi, yaşanan bu trajedinin şokunu atlatmaya çalışıyor.

Cinayetin ardındaki nedenler ve ayrıntılar, polis soruşturması ve adli sürecin ilerleyişiyle birlikte netlik kazanacak. Ancak şu an için Ömer Öktem'in cinayeti itiraf ettiği ve gözaltına alındığı biliniyor.

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.