SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Rizespor'da İlhan Palut Samsunspor Galibiyetini Değerlendirdi

Rizespor'da İlhan Palut Samsunspor Galibiyetini Değerlendirdi

Hazır

Giriş: 22.02.2025 21:50 Güncelleme: 22.02.2025 21:50
Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Samsunspor karşısında alınan 3-2’lik galibiyete rağmen ligde hala rahat olmadıklarını belirtti ve istikrarsızlığa dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor, Samsunspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 3-2 kazanarak önemli bir geri dönüşe imza attı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, galibiyete rağmen ligde hala rahat bir konumda olmadıklarını söyledi.

[ilgili-haber=1779785]

"FİKSTÜRÜMÜZ KOLAY DEĞİL"

Son haftalarda zor takımlarla karşılaştıklarını belirten Palut, "Fikstür olarak kolay bir süreçte değiliz. Son 5 haftada güçlü takımlarla oynadık. Sahada başa baş bir oyun sergilesek de sonuçlar istediğimiz gibi gitmedi" ifadelerini kullandı.

"İLK YARI HAK ETMEDİĞİMİZ BİR SKORLA GERİDEYDİK"

Samsunspor’un ligin flaş ekiplerinden biri olduğunu söyleyen Palut, maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatmalarına rağmen oyunun bu skoru hak etmediğini belirterek, "İlk yarıda dengeli bir oyun vardı ama 2-0 gerideydik. İkinci yarıya üç değişiklik yaparak başladık. Sahadaki enerjiyi değiştirmek ve rakibin oyun düzenini bozmak istedik. Risk aldık ama karşılığını aldık" dedi.

[ilgili-galeri=397]

"2-0’DAN GERİ DÖNMEK ÖNEMLİYDİ"

İkinci yarıda takımının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu vurgulayan Palut, "2-1'i yakaladıktan sonra Soner'in bir pozisyonu vardı. 3-1 geriye de düşebilirdik ama maçı 3-2 kazandık. Böyle bir takıma karşı bu geri dönüş bizim için önemliydi" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK SORUNUMUZ İSTİKRARSIZLIK"

Rizespor’un en büyük probleminin istikrarsızlık olduğunu belirten Palut, "Ligin dibine yaklaşmaya başlamıştık. Hala daha rahat değiliz. Bu 3 puan bizim için çok önemliydi ama istikrar sağlamamız gerekiyor. Oyuncularımı kutluyorum. Samsunspor bu sezon çok iyi bir performans sergiliyor. Kalan maçlarında onlara başarılar diliyorum" dedi.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap