Saadet Partisi Başkanvekili Mahmut Arıkan: Hedefte Türkiye var
Paylaş

Saadet Partisi Başkanvekili Mahmut Arıkan: Hedefte Türkiye var

Ekleme: 22.09.2024 20:17

Samsun'da mesaj veren SP Başkanvekili Mahmut Arıkan, Ortadoğu'da yaşanan gelişmelere dikkati çekerek, hedefte Türkiye'nin olduğunu söyledi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanvekili Mahmut Arıkan, partisinin Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlediği, Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gündeminin başta Gazze olmak üzere ekonomi ile ahlaki ve manevi tahribat olduğunu söyledi.

'BİZ SÖYLEMİŞTİK'

Arıkan, Gazze'de katliam yaşandığını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bu saldırılar Lübnan'a da sıçradı. İsrail'in Gazze'ye yaptığı zulmün sadece Gazze ile sınırlı kalmayacağını biz zaten biliyorduk. Büyük Orta Doğu projesi diyorduk, büyük İsrail projesi diyorduk. Keşke Müslüman coğrafyamızda bu kadar kan ve gözyaşı olmasaydı. Lübnan'dan sonra sıranın nereye geleceğini biliyoruz. Suriye'ye gelecek. Suriye'den sonra nereye gelecek maalesef bizim coğrafyamıza gelecek bir süreçle karşı karşıyayız. Eğer gündelik politikalara takılıp kalırsak gündelik politikalara takılarak çözüm üretmeye çalışırsak bu gerçeklerden uzak durmak hatasına düşebiliriz."

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.