Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın yeniden kadrosuna katmak istediği Bayern Münihli Sacha Boey'den sarı-kırmızılılara kötü haber geldi. Fransız sağ bek, transfer tercihini Marsilya'dan yana kullandı.
MARSİLYA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
HT Spor'un aktardığı habere göre; Sacha Boey, ülkesinin takımlarından Marsilya ile her konuda anlaşmaya vardı. Haberde, Boey'un Galatasaray'dan gelen teklifi reddettiği ve transferin gerçekleşmesi için Bayern Münih ile Marsilya'nın anlaşmasını beklediği ifade edildi.
HEDEF DÜNYA KUPASI
Fransız oyuncunun Marsilya'yı tercih etmesindeki en önemli sebebin, Fransa Milli Takımı ile birlikte Dünya Kupası'nda forma giymek olduğu belirtildi. Boey'nin, Fransa liginde daha fazla forma şansı bularak milli takımda yer edinme hedefi doğrultusunda bu kararı aldığı aktarılıyor.
Kaynak: Haber Merkezi