Salıpazarı Belediyesi tarafından Mahalleler, Kamu Kurum ve Kuruluşları ve STK’ların katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvasının Fikstür çekimi Salıpazarı Gençlik Merkezi'nde yapıldı.
3 grup 13 takımın katıldığı Voleybol Turnuvası, Salıpazarı Spor Salonunda 7 Ekim Pazartesi günü saat 18:00’da Esatçiftliği Mahallesi takımı ile Altyapı Voleybol takımı arasında oynanacak maçla başlayacak. 200'ün üzerinde sporcunun yarışacağı ve 30 maçın oynanacağı organizasyonun yaklaşık 3 hafta süreceği belirtildi.

BAŞKAN KARACA BAŞARI DİLEDİ
Salıpazarı Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Voleybol Turnuvasında hazırlıklark tamamlanırken, Belediye Başkanı Refaettin Karaca, yaptığı açıklamada "Sporun kitlelere yayılması, spora ilginin arttırılması, her yaştan insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, Kamu Kurum ve Kuruluşları, mahalleler ve STK’lar arası iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi amacıyla Voleybol Turnuvası hazırlanmıştır. Keyifli bir turnuva temenni ediyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Haber Merkezi