Salıpazarı Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gazilere özel bir yemek programı organize edildi. Özel bir tesiste gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte, şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.
KIBRIS GAZİSİNE MADALYA VE BERAT TAKDİMİ
Etkinlikte, Kıbrıs Gazisi Rafet Şahin’e gazilik madalyası ve beratı takdim edildi. Takdimi, Salıpazarı Kaymakamı Ahmet Faruk Beyazıt ve Belediye Başkanı Refaettin Karaca gerçekleştirdi. Kaymakam Beyazıt, konuşmasında gazilik onuruna vurgu yaparak şunları söyledi: "Vatanımızın birliği ve bağımsızlığı için gösterdiğiniz kahramanlık, bu madalya ile taçlanıyor. Allah sizlere ve tüm gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin."

ŞEHİTLER VE GAZİLER MİLLETİN GÖNLÜNDE ÖZEL BİR YERDE
Belediye Başkanı Refaettin Karaca da yaptığı konuşmada, şehitlerin ve gazilerin millet için değerine dikkat çekti: "Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz her zaman baş tacımızdır. Bugün burada onları ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Belediye olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz."

PROGRAMA GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
Programa, Kaymakam Ahmet Faruk Beyazıt ve Belediye Başkanı Refaettin Karaca’nın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Kula, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril gibi isimler katıldı. Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Eyüp Çakır ve çok sayıda gaziler ile şehit yakınları programa iştirak etti.


Anadolu Ajansı