Salıpazarı’nda Taekwondocular Doğayla İç İçe Antrenman Yaptı
Paylaş

Salıpazarı’nda Taekwondocular Doğayla İç İçe Antrenman Yaptı

Ekleme: 11.06.2025 20:50 Güncelleme: 03.06.2026 17:37
Salıpazarı Taekwondo sporcuları, Karacaören Şelaleleri’nde doğa ile iç içe antrenman yaparak hem fiziksel hazırlıklarını sürdürdü hem de çevre bilinci kazandı. Gençlerin bu çalışması izleyenlerden takdir topladı

Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı Taekwondo sporcuları, yaz dönemi hazırlıkları kapsamında Karacaören Şelaleleri’nde doğayla iç içe bir antrenman gerçekleştirdi.

FİZİKSEL HAZIRLIK VE MORAL DESTEĞİ BİRARADA

Yaz Spor Okulları öncesi yapılan doğa antrenmanında sporcular, turnuvalara yönelik fiziksel dayanıklılıklarını artırırken, Karacaören Şelaleleri’nin eşsiz doğasında moral buldu. Yeşillikler içinde gerçekleştirilen antrenman izleyenlerden tam not aldı.

GENÇLERE SPOR VE DOĞA BİLİNCİ AŞILANIYOR

Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bu tür etkinliklerin gençlerin hem spora olan ilgisini artırmak hem de çevresel farkındalık kazandırmak amacıyla düzenlendiği belirtildi. Doğada yapılan bu anlamlı çalışma sporcuların motivasyonuna da olumlu katkı sağladı.

 

Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.