Salıpazarı ulaşım sorunlarını tartıştı
Paylaş

Salıpazarı ulaşım sorunlarını tartıştı

Ekleme: 22.10.2020 17:10 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Salıpazarı Belediye Başkanı Akgül, ilçede ulaşım alanında yaşanan sorunlara çözüm için ilgili kurum ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin  katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. 

Samsun Salıpazarı ilçesinde yapılan toplantıda ulaşım sorunu çok yönlü tartışılarak masaya yatırıldı. Yapılan toplantıda ilçedeki (N) plaka, korsan taşımacılık, kavşaklar, otopark ve şehir içi ulaşımında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. 

YENİ HASTANEYE 
ULAŞIM SORUN OLDU 

Salıpazarı Belediye Başkanı Akgül, "İlçe Devlet Hastanemizin hizmet vermeye başlaması ile birlikte şehir içi ulaşım gündeme gelmiştir. Eski hastanemiz şehir merkezine çok yakındı. Gerek hastalarımız gerekse de hasta yakınlarımız için herhangi bir ulaşım sorunu yoktu. Fakat yaklaşık iki ay önce Yavaşbey Mahallemizde yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayan İlçe Devlet Hastanemiz yürüme mesafesinde değildir. Gerek hastanede işi olan vatandaşlarımız gerekse de hastane personelimiz için ulaşım sıkıntısı doğmuştur. Bu sorunu ve ilçemizin ulaşımla ilgili diğer sorunlarını çözmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan ve ilgili arkadaşlarla birlikte bu toplantı yapıyoruz.”dedi. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan’da "Salıpazarı İlçemizin ulaşımla ilgili bütün sorunlarının üzerinde arkadaşlarımız çalışacaklar ve bir ay içerisinde de uygulamaya koyacaklardır ”dedi.  

Samsun Salıpazarı ilçesinde yapılan toplantıda ulaşım sorunu çok yönlü tartışılarak masaya yatırıldı. Ali Ufuk ATASEVEN

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.