SAMGİAD'dan 'Matematik Okulu' 
Paylaş

SAMGİAD'dan 'Matematik Okulu' 

Ekleme: 03.08.2023 15:06 Güncelleme: 03.06.2026 15:17

SAMGİAD'a üye iş insanları, Çivril Mahallesi'nde bulunan eski okulu 'SAMGİAD Matematik Okulu'na dönüştürecek. SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, "Hedefimiz her gün farklı ilçelerden gelecek öğrencilere matematik dersinde katkı sağlamak" dedi

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nce İlkadım İlçesi Çivril Mahallesi'nde bulunan eski okulun SAMGİAD Matematik Okulu olarak yapılması için protokol, Samsun Valiliği'nde gerçekleştirilen törenle Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ve SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin arasında imzalandı.

ÇOCUKLARA MATEMATİK
DERSİ VERİLECEK

TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, dernek olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, "SAMGİAD Matematik Okulu'nda hedefimiz her gün farklı ilçelerden gelecek öğrencilere matematik dersinde katkı sağlamak. Bizim için çok önemli bir projeydi" dedi.

SAMGİAD Başkanı Öztekin, dernek sloganlarının 'Gelecek Biziz' olduğunu hatırlatarak, ''Bizler gençler olarak gelecekte iş dünyasında, siyasette, sosyal yaşamda, hayatın her alanında var olacağız diyoruz. Bu anlamda bizden sonra gelecek olan nesillerin de ülkesine milletine bağlı, kültürlü, vasıflı, ahlaklı, bilinçli, bilgili, dünyaya açık yetişmesi anlamında elimizi bir nebze de olsun taşın altına koymak istedik. Eğitim başta olmak üzere geleceğimiz olan çocuklarımıza, topluma, şehrimize ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nce yaptırılacak olan 'SAMGİAD Matematik Okulu' protokolü, Samsun Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve SAMGİAD arasında imzalandı.

 

Feride Sezgin

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.