Şampiyonlar Ligi Öncesi Osimhen'e Planlı Sakatlık İddiası

Şampiyonlar Ligi Öncesi Osimhen'e Planlı Sakatlık İddiası

Hazır

Giriş: 09.09.2025 14:19 Güncelleme: 09.09.2025 14:19
Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen'in sakatlığı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Eski futbolcu Asamoah Gyan, Osimhen'in Şampiyonlar Ligi'ne sağlıklı yetişmek için planlı olarak sakatlandığını öne sürdü.

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi mesaisi öncesi takımın yıldız oyuncusu Victor Osimhen'in milli maçta yaşadığı sakatlık gündem oldu. Nijeryalı futbolcunun sakatlığının ardından, eski Kayserisporlu Ganalı futbolcu Asamoah Gyan'dan şok bir iddia geldi. Gyan, Osimhen'in sakatlığının Şampiyonlar Ligi'ne sağlıklı bir şekilde yetişmesi için planlanmış olabileceğini öne sürdü. Bu çarpıcı iddia, futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

MİLLİ MAÇTA YAŞANAN SAKATLIK

Nijeryalı yıldız futbolcu Victor Osimhen, 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Ruanda karşısında forma giydiği sırada sakatlanmıştı. Yapılan ilk müdahaleler ve MR kontrolleri sonucunda yıldız futbolcunun cumartesi günü oynanacak Eyüpspor maçında yer alamayacağı belirtilmişti. Ancak Frankfurt deplasmanında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına yetişmesi bekleniyor.

ASAMOAH GYAN'DAN OLAY İDDİALAR

Yaşanan bu gelişmelerin ardından eski Kayserisporlu futbolcu Asamoah Gyan, Osimhen'in sakatlığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ganalı eski futbolcu, Osimhen'in sakatlığının Şampiyonlar Ligi maçına sağlıklı bir şekilde yetişebilmesi için planlanmış olabileceğini iddia etti. Gyan, bu durum için "Bu numaraları biliyorum" ifadesini kullandı.

"EURO, NAİRA'DAN DAHA ÖNEMLİ"

Sözlerinin devamında Gyan, "Biri ona, 'Bak, sana çok para harcadık. Şampiyonlar Ligi geliyor. Milli maç arası için Afrika'ya gitmen hoşumuza gitmiyor ama orada biraz oyna, yerde yat ve ciddiymiş gibi davran, ertesi gün Türkiye'de olursun' demiş" şeklinde konuştu.

Gyan ayrıca, futbolcunun ilerleyen günlerde oynanacak lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarında tamamen dinç olacağını savundu. Ganalı futbolcu, "İnanın bana, onu Türkiye Süper Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde dinç bir şekilde koşarken göreceksiniz. Orada ne kadar tekme atarlarsa atsınlar, yerde yatmayacak. Doktorlar da işin içinde. Euro, Naira'dan daha önemli" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap