Şampiyonluk Sözümüz Var
Paylaş

Şampiyonluk Sözümüz Var

Ekleme: 27.04.2019 08:30

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taşdemir, bu hafta içerisinde futbolcuları ile sık sık toplantı yaparak öğrencilerini Play Off maçları için motive ettiği öğrenildi.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, takımın başına geldiği 20. haftadan bu yana forma veremediği bazı isimleri Manisaspor maçında sahaya sürecek. Hafta içi futbolcuları ile her gün toplantı yapan teknik patronun, "Play Off maçlarında forma isteyen arkadaşlarımız kendilerini Manisa deplasmanında bana ve taraftara göstersinler. Artık prova maçları oynuyoruz ve 2 hafta sonra telafisi olmayan bir sürece gireceğiz. Herkesten ciddiyet ve üst düzey performans bekliyorum" dediği öğrenildi.

TAKIMI MOTİVE EDİYOR

Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve kurmayları, bu hafta içerisinde antrenman saatleri dışında futbolcuları Nuri Asan Tesisleri'nde bir arada tutarak takım olgusu yaratmak için elinden geleni yapıyor. Taraftara ve şehre şampiyonluk sözleri olduğunu futbolcularına sık sık hatırlatan Teknik Patron Taşdemir'in öğrencilerini bu yönde motive ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Davut AKTAŞ
 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.