Samsun’dan Amasya yönüne seyahat eden Ömer Karagözoğlu ve ailesi, yolculuk sırasında karşılaştıkları yaralı geyik için araçlarını durdurdu. Aile, hayvanın yoğun trafikte zarar görmemesi için harekete geçerken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
YARALI GEYİĞİ YOLDA FARK ETTİ
Olay, Samsun-Ankara kara yolu Toptepe mevkisinde meydana geldi. Ömer Karagözoğlu, kara yolu üzerinde yaralı bir geyik olduğunu fark edince aracını yol kenarına çekti.
Ailesiyle birlikte araçtan inerek geyiğin yanına giden Karagözoğlu, hayvanın yaralı olduğunu görünce durumu yetkililere bildirdi.
TRAFİKTEN UZAKLAŞTIRDILAR
Yaralı geyiğin kara yolunda kalmasının hem hayvan hem de sürücüler açısından tehlike oluşturabileceğini gören aile, geyiğin güvenli bölgeye ulaşmasına yardımcı oldu.
Karagözoğlu ve ailesi, yaralı hayvanın yolun karşısına geçirilmesini sağladı. Ailenin geyiğe yardım ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı