Samsun Atakum'da Başıboş Köpek Korkusu Büyüyor: Toplama Aracımız Bozuk Bahanesi İsyan Ettirdi!
Paylaş

Samsun Atakum'da Başıboş Köpek Korkusu Büyüyor: Toplama Aracımız Bozuk Bahanesi İsyan Ettirdi!

Ekleme: 11.05.2025 12:40 Güncelleme: 03.06.2026 17:31

Samsun Atakum'da başıboş köpekler vatandaşları tedirgin ediyor. Şikayetlere rağmen çözüm yok: “Toplama aracımız bozuk” cevabı tepki çekiyor.

Samsun’un Atakum ilçesinde, şehrin en işlek noktalarından biri olan Medicalpark Hastanesi önünde başıboş köpekler vatandaşları tedirgin ediyor. Hastane önüne gelen hastalar ve yakınları, yaşadıkları endişe nedeniyle büyük rahatsızlık duyduklarını ifade ediyor.

“TOPLAMA ARACIMIZ BOZUK” YANITI TEPKİ ÇEKİYOR

Vatandaşlar, başıboş köpeklerin yarattığı tehlike nedeniyle Atakum Belediyesi’ne defalarca şikayette bulunduklarını belirtiyor. Ancak Belediye görevlilerinin, “Toplama aracımız bozuk” diyerek soruna müdahale etmediği ileri sürülüyor.

KALDIRIMLARDA UYUYORLAR, ‘SAKİNLER’ DENİLİYOR

Özellikle öğle saatlerinde kaldırımlarda yatan köpekler, çevredeki vatandaşların geçişini engelliyor. Durumu gözlemleyen yurttaşlar, “Köpekler burada saatlerce uyuyor, bazı görevliler de onların sakin olduğunu savunuyor. Ancak biz her an bir saldırı olur mu diye korku içindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

Doğukan Sırgancı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.