Samsun Atakum’da Kahve Mucizesi: 15 TL’lik Paketle Milyoner Oldu
Paylaş

Samsun Atakum’da Kahve Mucizesi: 15 TL’lik Paketle Milyoner Oldu

Ekleme: 24.03.2026 14:09 Güncelleme: 03.06.2026 18:05

Samsun Atakum'da yaşayan Mehmet Mesut Ak, 15 TL'ye aldığı kahve paketindeki kodla katıldığı çekilişte 1 milyon TL kazandı. Ak, ödülle araba almayı planlıyor.

Samsun’un Atakum ilçesinde yaşayan ve bir çağrı merkezinde görev yapan Mehmet Mesut Ak, marketten aldığı sıradan bir kahve paketiyle milyonerler kervanına katıldı. Satın aldığı 15 TL’lik kahve paketinin üzerindeki kampanya kodunu göndererek çekilişe dahil olan Ak, yapılan çekiliş sonucunda 1 milyon TL değerindeki büyük ödülü kazandığını öğrendi.

Yıllardır bu tür çekilişlere büyük bir sabırla katıldığını ifade eden 44 yaşındaki talihli, sonucu ilk duyduğunda büyük bir şok yaşadığını dile getirdi. Birkaç saat kendine gelemediğini belirten Ak, sevinicini önce ailesiyle, ardından yakın çevresiyle paylaştı.

"İLK DURAK ARABA ALMAK"

Kazandığı ödülü nasıl değerlendireceği merak konusu olan Mehmet Mesut Ak, önceliğinin bir araç sahibi olmak olduğunu ifade etti. Ailesine ve sevdiklerine de destek olacağını belirten Ak, "Bugüne kadar binlerce ürün kodu girmiştim. Sonunda şans yüzüme güldü. Öncelikle bir araba almayı düşünüyorum. Aileme destek olacağım ve sevdiklerimin ihtiyaçlarını karşılayacağım" dedi.

"BANA ÇIKMAZ DEMEYİN"

Çevresinden gelen yoğun tebrik telefonları nedeniyle telefonunun bir an olsun susmadığını söyleyen Ak, çekiliş meraklılarına da önemli bir tavsiyede bulundu. Pes etmemenin önemine vurgu yapan Ak, "Beni tanıyanlar yıllardır bu işe emek verdiğimi biliyor, o yüzden hiç şaşırmadılar. Kimse 'bana çıkmaz' diye düşünmesin, şansınızı her zaman deneyin" ifadelerini kullandı.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.