Asayiş

Samsun Atakum'da Polisin şehit olduğu kazada tahliye kararı

Atakum ilçesinde bir polis memurunun şehit olduğu bir polisin yaralandığı trafik kazasında çekici sürücüsü, yargılandığı mahkemece tahliye edildi.

1 dk okuma
Samsun Atakum'da Polisin şehit olduğu kazada tahliye kararı
Paylaş

Samsun'un Atakum ilçesinde 26 Mart 2023 tarihinde meydana gelen olayda, sola dönülmez levhasının olduğu kavşaktan sahil yoluna gitmek isteyen Hasbi Can D.  idaresindeki çekici, seyir halinde olan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube müdürlüğünde görevli polis memuru evli ve 2 çocuk babası Mustafa Ata Traş'ın kullandığı motosiklete çarpmış, kazada polis memurları Mustafa Ata Traş şehit düşmüş, arkasında bulunan İsmail Eken ise yaralanmıştı.

Şehit polis memuru Mustafa Ata Traş

MAHKEMEDEN 
TAHLİYE KARARI 

Tutuklanan Hasbi Can D.  hakkında ‘taksirle öldürme’ suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Hasbi Can D.'nin ‘asli kusurlu’, şehit polis memuru Mustafa Ata Traş’ın ise ‘tali kusurlu’ olduğu rapor edildi. Mahkeme heyeti, sanığın tahliye edilerek tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Dava ileri bir tarihe ertelendi. 

3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Hasbi Can D.'nin ‘asli kusurlu’, şehit polis memuru Mustafa Ata Traş’ın ise ‘tali kusurlu’ olduğu rapor edildi. 

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.