Samsun basınının tanınan isimlerinden Gazetemiz Spor Muhabiri Zekai Anıl’ın oğlu Tahir Mert Anıl ile Şeyda Aydın, Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Renkli görüntülerin yaşandığı törene Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı da katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
Zekai Anıl ve Muradiye Anıl çiftinin, marketler zincirinde sanal market sorumlusu olarak görev yapan biricik evladı Tahir Mert Anıl ile Fatma ve merhum İsmail Aydın çiftinin, başarılı bir restoranın müdürlüğünü üstlenen biricik kızı Şeyda Aydın, hayatlarını birleştiren imzayı attı.

İLK DANS BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Canik Kültür Merkezi Çırağan Salonu’nda düzenlenen görkemli düğün merasimi, davetlilerin salonu doldurmasıyla başladı. Yoğun katılımın olduğu gecede, Şeyda ve Tahir Mert çiftinin salona giriş anı ve ardından gerçekleştirdikleri ilk dans, konuklar tarafından uzun süre alkışlandı. Genç çiftin ilk danslarındaki heyecan ve mutlulukları gözlerinden okundu.

BAŞKAN SANDIKÇI ONUR KONUĞU
Düğün töreninin onur konuğu olan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Salonda davetlilerle tek tek selamlaşan Başkan Sandıkçı, törende yaptığı konuşmada evlilik müessesesinin toplumun en temel taşı olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Evlilik, karşılıklı sevgi, saygı ve sadakatle yürüyen kutsal bir müessesedir. Bugün bu yeni ve güzel başlangıca adım atan Tahir Mert ve Şeyda evlatlarımıza ömür boyu huzur, sevgi dolu ve mutlu bir birliktelik diliyorum. Her iki aileyi de yürekten tebrik ederim."

AİLELERDEN TEŞEKKÜR
Rüya gibi geçen gecenin sonunda, evlatlarının mürüvvetini görmenin gururunu yaşayan Anıl ve Aydın aileleri, davetlilerle yakından ilgilendi. Uzaktan ve yakından gelerek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve meslektaşlarına teşekkürlerini ilettiler.
Kaynak: Haber Merkezi