Samsun Belediye Başkanı Doğan: "Şehrimizin evlatlarıyla gurur duyuyorum"
Paylaş

Samsun Belediye Başkanı Doğan: "Şehrimizin evlatlarıyla gurur duyuyorum"

Gaziantep Rumkale’de düzenlenen Dragon Bot Türkiye Şampiyonası’nda 3 kupa kazanan Samsun Büyükşehir Spor Kulübü sporcuları, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Doğan, "Şehrimizin evlatlarıyla gurur duyuyorum" dedi.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından 7. Uluslararası Su Sporları Festivali kapsamında 12-13 Eylül 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonada 37 takımdan 740 sporcu mücadele etti. İki gün süren yarışlarda Samsun Büyükşehir Spor Kulübü sporcuları, kadınlar ve erkekler kategorilerinde Türkiye birinciliği, kadın-erkek karışık kategorisinde ise Türkiye üçüncülüğü elde etti. 

BAŞKAN DOĞAN'I ZİYARET ETTİLER

Şampiyonanın ardından Samsun’a dönen sporcular, kazandıkları 3 kupayla birlikte Başkan Halit Doğan’ı ziyaret etti. Doğan, sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarından dolayı kutladı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

"ŞEHRİMİZE BU GURURU YAŞATAN SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM"

Halit Doğan, "Sporun şehri Samsun’umuzda şehrimizi gururlandıran başarılara her geçen gün yenileri ekleniyor. Samsun’umuzun gençlerinin spora ilgi duyması, yeteneklerini geliştirmesi ve farklı branşlarda şehrimizi başarıyla temsil etmesi bizler için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı. Şehrimizin evlatlarıyla gurur duyuyorum. Bu güzel başarılarından dolayı tüm sporcularımızı yürekten kutluyor, onların yetişmesinde ve başarıya ulaşmasında emeği bulunan antrenörlerimizi tebrik ediyorum"

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.