Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kadınlarla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın muhtarlar ve meclis üyeleri ile biraraya geldi.

1 dk okuma
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kadınlarla buluştu
Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Hanımlar Lokali’nde kadın muhtarlar ve meclis üyeleri ile buluştu. 

8 MART MESAJI 

Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak ve Genel Sekreter Yardımcı Şenol Yıldız’ın da yer aldığı programda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Demir, kadınların sevgi ve fedakarlıklarıyla hayatın her anını güzelleştirdiğini ifade etti. 
Demir, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarakyaptığımız ve yapacağımız her proje, yatırım ve hizmette kadınlarımızın azminden ve gücünden yararlanacağız "dedi. 

Başkan Demir, program sonunda kadın muhtarlar, meclis üyeleri ve belediye personeline hediye takdim etti. Emin ÇEKİÇ

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.