Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri altyapı çalışması yaptı, aylardır yolları düzeltmedi

Samsun'un Atakum ilçesinde SBB ekipleri, altyapı çalışması yaptı düzgün yolları yıktı geçti. Aylardır çamurla ve bozuk yollarla boğuşan vatandaşlar, "Bu ne rezillik? "diye sordu.

1 dk okuma
Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri altyapı çalışması yaptı, aylardır yolları düzeltmedi
Paylaş

Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ve 96. Sokak üzerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) SASKİ ekipleri altyapı çalışması yaptı. Ekipler, boruları döşemek için düzgün yol ve caddeleri kazdı, çalışmaları tamamladıktan sonra kazılan yerlerin üzerine toprak döküldü. 

VATANDAŞLAR PERİŞAN 

Yağan yağmurla birlikte kazılan yollarda derin yarıklar oluştu. Vatandaşlar yağmurlu havalarda çamurla, yağmur olmayan havalarda ise tozla boğuşurken, yollardan araçları ile geçen sürücüler ise kaza riski ile karşı karşıya kalıyor. Köstebek yuvasına dönen yollardan geçen araçların alt kısımlarında büyük zararlar meydana geliyor.Vatandaşlar, "Bu ne rezillik? Aylardır bu rezilliği çekiyoruz. SBB bu durumu görmüyor mu?"dedi. 

KaynakZekeriya Fırat

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.