Samsun Büyükşehir Dragon Bot Yarışlarında Şampiyon Oldu! İki Günde İki Kupa
Paylaş

Samsun Büyükşehir Dragon Bot Yarışlarında Şampiyon Oldu! İki Günde İki Kupa

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, İstanbul Maltepe'deki Dragon Bot Yarışlarında Federasyon Kupası Şampiyonu ve Sport kategorisi Türkiye 3.'sü oldu. Kulüp, sporcuları kutladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (SBB) sporcuları, İstanbul Maltepe sahilinde düzenlenen Dragon Bot Yarışları’nda gösterdikleri üstün performansla Samsun’a büyük bir başarı getirdi. SBB'li sporcular, kıyasıya rekabetin yaşandığı organizasyonda hem Federasyon Kupası Şampiyonu hem de 'Sport' kategorisinde Türkiye 3.'sü oldu.

DRAGON BOT KUPASI SAMSUN’UN MÜZESİNDE

Büyük heyecana sahne olan Dragon Bot Yarışları’nda ilimizi başarıyla temsil eden SBB'li sporcular, ilk günkü mücadelelerde ortaya koydukları güçlü takım ruhuyla Dragon Bot Federasyon Kupası Şampiyonluğu'nu elde etti.

İkinci günkü müsabakalarda da hız kesmeyen ekip, 'Sport' kategorisinde de kürsüye çıkarak Türkiye 3.'lüğü derecesini kazandı. Bu sonuçlarla Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, İstanbul’dan iki kupa ile dönmüş oldu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Samsun Büyükşehir Belediyesi, sporcuların bu önemli başarısının ardından bir kutlama mesajı yayımladı. Açıklamada, sporculara teşekkür edilerek kazanılan kupalar vurgulandı: "İstanbul Maltepe sahilinde düzenlenen Dragon Bot Yarışlarında, sporcularımız büyük bir başarıya imza attı. İlk gün takım ruhuyla mücadele eden ekibimiz Dragon Bot Federasyon Kupası Şampiyonu, ikinci gün ise 'Sport' kategorisinde Türkiye 3.’sü olmayı başardı. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz."

 

Kaynak: Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.