Samsun Büyükşehir duyurdu: O yol geçici olarak ulaşıma kapanacak
Paylaş

Samsun Büyükşehir duyurdu: O yol geçici olarak ulaşıma kapanacak

Samsun’da yol çalışması nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın belirli bölümü geçici olarak trafiğe kapatılacak. Alternatif güzergah açıklandı.

Samsun’da yürütülen yol çalışması nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın, Cumhuriyet Caddesi ile 23 Nisan Caddesi arasındaki yukarı çıkış bandı geçici olarak trafiğe kapatılacak. Samsun Büyükşehir Belediyesi, trafik akışının sağlanması için kullanılacak alternatif güzergahı da açıkladı.

O GÜZERGAH TRAFİĞE KAPATILACAK

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, devam eden yol çalışmaları nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın Cumhuriyet Caddesi ile 23 Nisan Caddesi arasındaki yukarı çıkış bandında geçici trafik düzenlemesine gidilecek.

Söz konusu bölüm, çalışmalar süresince araç trafiğine kapalı olacak.

ALTERNATİF GÜZERGAH BELLİ OLDU

Trafik akışının kesintisiz şekilde sağlanması amacıyla sürücüler için alternatif güzergah oluşturuldu.

Buna göre araçlar Cumhuriyet Caddesi’nden Hürriyet Caddesi’ne, buradan da yeniden Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’na bağlanabilecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, sürücülerin yol çalışması nedeniyle oluşturulan geçici trafik düzenlemesine dikkat etmelerini istedi.

 

Kaynak: Erkan Şenel

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.