Samsun Canik Doğupark'ta Yarışlar Nefes Kesti
Paylaş

Samsun Canik Doğupark'ta Yarışlar Nefes Kesti

Ekleme: 08.11.2021 00:16 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu ve Bölgesel Kros Ligi U14-U16 ve U18 İl karması seçmeleri sona erdi.

Samsun Canik Doğupark'ta gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu ve Bölgesel Kros Ligi il karması seçmelerine toplamda 171 sporcu 34 takım katılımın sağladı. Yarışmacıların dereceye girebilmek için ortaya koyduğu performans alkış aldı. Dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Altun ve Mali İşler Şube Müdürü Mustafa Turgut verdi. 

İKİNCİ ETAP ALAÇAM'DA YAPILACAK
Bölgesel Kros Ligi U14, U16 ve U18  kategorilerinde yarışarak ilk dört içerisine giren sporcular İl karmasında yarışma hakkı kazanmış olup, 27 Kasım 2021 tarihinde Kırıkkale ilinde gerçekleşecek olan Bölgesel Kros Ligi yarışlarında ilimizi temsil edeceklerdir. Yarışların 2. kademsi 4 Aralık 2021 tarihinde Alaçam'da gerçekleştirilecektir. Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.