Canik'te Tehlikeli Gösteri: Motosikletli Sürücü Işıklarda Lastik Yaktı

Canik'te Tehlikeli Gösteri: Motosikletli Sürücü Işıklarda Lastik Yaktı

Hazır

Giriş: 11.11.2025 14:21 Güncelleme: 30.05.2026 20:05
Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Kavşağı'nda kırmızı ışıkta bekleyen bir motosiklet sürücüsü, patinaj yaparak lastik yaktı. Tehlikeli anlar vatandaş kamerasına yansıdı.

Samsun’un Canik ilçesi trafiğinde, sorumsuz bir motosiklet sürücüsünün gerçekleştirdiği tehlikeli gösteri tepkilere neden oldu. Belediyeevleri Kavşağı Atatürk Bulvarı üzerindeki trafik ışıklarında meydana gelen olayda, kırmızı ışıkta bekleyen bir motosiklet sürücüsü, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında lastik yaktı.

YASAK GÖSTERİ CEP TELEFONU KAMERASINDA

Kırmızı ışıkta bekleyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışığın yanmasıyla birlikte motorun gazını sonuna kadar açarak patinaj yapmaya başladı. Motosikletin arka lastiği kısa süre içinde aşırı ısınma nedeniyle dumanlar çıkarırken, sürücü bu tehlikeli hareketine bir süre devam etti. Çevredeki vatandaşlar, yaşanan bu trafik magandalığını cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK TEPKİ

Olaya tanık olan vatandaşlar, sürücünün hem kendisini hem de kavşakta bekleyen diğer sürücüleri ve yayaları büyük bir tehlikeye attığını belirterek duruma sert tepki gösterdi. Lastik yakma ve patinaj gibi trafik kurallarına aykırı eylemler, hem trafik güvenliğini tehdit etmekte hem de çevre kirliliğine yol açmaktadır.

Olayın görüntülenmesi sonrasında, trafik ekiplerinin söz konusu motosiklet sürücüsünü tespit ederek gerekli idari ve hukuki işlemleri başlatması beklenmektedir.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap