Samsun’un en işlek ve merkezi noktalarından biri olan Cumhuriyet Meydanı’nda, öğle saatlerinde iki kişi arasında çıkan kavga, polis ekiplerinin anında müdahalesi sayesinde büyümeden ve yaralanmaya mahal vermeden son buldu.
İlkadım ilçesindeki meydanda henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma, kısa sürede şiddetlenerek yumruklu bir kavgaya dönüştü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine durumu fark eden polis ekipleri, vakit kaybetmeden olay yerine intikal etti. Tarafları hızla ayıran ve kavgayı sonlandıran ekipler, şahısları olay yerinden uzaklaştırdı.

Yapılan müdahale sonrasında kavgaya karışan kişiler arasında herhangi bir yaralanma olmadığı bildirildi. Polis ekiplerinin gösterdiği hızlı aksiyon, Samsun’un merkezindeki asayiş olayının büyümesini engelledi.
İhlas Haber Ajansı