Samsun Valiliği koordinesinde, Türkiye Beyazay Derneği Samsun Şubesi ve Hollanda Hasene Derneği iş birliğiyle temin edilen 26 adet akülü, 100 adet ise aküsüz tekerlekli sandalye dağıtıldı.
Dağıtım törenine Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Müdürü Ömer Söyleyenoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
KALPLERİ BURADA
Atakum Körfez Mahallesi’nde düzenlenen törende konuşan Vali Dağlı, “Hollanda’da yaşamalarına rağmen kalpleri ülkeleri ve hemşehrileriyle birlikte atan ve bu konuda sorumluluk hisseden hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla temin edilen 26 adet akülü ve 100 adet aküsüz tekerlekli sandalyeyi Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından tespit edilen engelli vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Organizasyonda emeği geçen sivil toplum kuruluşlarına ve hayırseverlere teşekkür eden Vali Dağlı, tekerlekli sandalye ve akülü arabaların engelli vatandaşlar ve aileleri için hayırlı olmasını diledi.
İHA