Samsun’da 15 Bin 680 Sentetik Hap Ele Geçirildi
Paylaş

Samsun’da 15 Bin 680 Sentetik Hap Ele Geçirildi

Samsun Canik’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 15 bin 680 sentetik ecza hapı ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. 1 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun’un Canik ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 15 bin 680 adet sentetik ecza hapı ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

NARVAS DESTEKLİ ORTAK OPERASYON

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Asayiş Şubesi ve Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Narkotik Vaka Analiz Sistemi (NARVAS) desteğiyle ilçede kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi. Uyuşturucuya karşı yürütülen mücadele kapsamında yapılan teknik ve fiziki takip sonucu bir şüpheli takibe alındı.

EV, ARAÇ VE ÜZERİNDE ARAMA YAPILDI

Şüphelinin üzerinde, aracında ve ikamet adresinde yapılan aramada toplam 15 bin 680 sentetik ecza hapı ile birlikte bir adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor. Emniyet birimleri, uyuşturucu madde ticaretine karşı kararlılıkla mücadeleye devam edeceklerini bildirdi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.