Samsun'da 4 İlçede Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu
Paylaş

Samsun'da 4 İlçede Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Samsun polisi 4 ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik kapsamlı bir operasyona imza attı. Narkotik ekipleri tarafından Canik, Tekkeköy, Havza ve Çarşamba ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 6 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

4 İLÇEDE EŞ ZAMANLI BASKIN

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu suçlarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Canik, Tekkeköy, Havza ve Çarşamba ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında gerçekleştirilen üst, araç ve ikamet aramalarında;

  • 2 bin 460 adet sentetik ecza,
  • 84,87 gram metamfetamin,
  • 49 gram kokain,
  • 4,9 gram bonzai (sentetik kannabinoid),
  • 2 ruhsatsız tabanca,
  • 85 tabanca fişeği ve
  • 1 hassas terazi ele geçirildi.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti” suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi.

SAMSUN POLİSİNDEN UYUŞTURUCUYA KARŞI KARARLILIK

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ve gençleri zehirleyen şüphelilere karşı operasyonların aralıksız devam edeceğini açıkladı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.