Samsun'da 40 Litre Etil Alkol ve 40 Şişe Alkol Aroması Ele Geçirildi

Samsun'da 40 Litre Etil Alkol ve 40 Şişe Alkol Aroması Ele Geçirildi

Hazır

Giriş: 19.07.2024 13:24 Güncelleme: 19.07.2024 13:25
Samsun'da bir araçta yapılan aramada, 40 litre etil alkol ve 40 şişe alkol aroması ele geçirildi. H.Y. gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Samsun'da gerçekleştirilen bir polis operasyonunda, kaçak etil alkol ve alkol aroması ele geçirildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde bir aracı durdurarak arama yaptı.

POLİS OPERASYONUNDA ELE GEÇİRİLENLER

Arama sırasında, araçta 40 şişe içinde toplamda 40 litre etil alkol ve 40 şişe alkol aroması bulundu. Ele geçirilen bu maddeler, yasa dışı yollarla elde edilen ve satılmak üzere hazırlanan ürünler olarak değerlendirildi.

H.Y. GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili olarak H.Y. (45) adlı şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin sorgusu sürerken, ele geçirilen maddelerle ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap