Samsun'da 78 Yaşındaki Aysel Sezer'in Gazetecilik Hayali Gerçek Oldu

Samsun'da 78 Yaşındaki Aysel Sezer'in Gazetecilik Hayali Gerçek Oldu

Hazır

Giriş: 09.02.2025 12:25 Güncelleme: 09.02.2025 18:16
Samsun Atakum Huzurevi’nde yaşayan 78 yaşındaki Aysel Sezer’in gazetecilik yapma hayali, özel bir proje kapsamında gerçeğe dönüştü.

Samsun’un Atakum Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan 78 yaşındaki Aysel Sezer, gazeteci olma hayalini bir günlüğüne de olsa gerçekleştirdi.

HAYALLER GERÇEK OLUYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Atakum Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından başlatılan “Hayallerim Gerçek Oluyor Projesi”, huzurevi sakinlerine hayalini kurdukları meslekleri deneyimleme fırsatı sunuyor.

Bu kapsamda Aysel Sezer, uzun yıllardır hayalini kurduğu gazetecilik mesleğini bir gün boyunca deneyimledi.

GAZETECİLİK HEYECANINI YAŞADI

Proje kapsamında Anadolu Ajansı, Sezer’e haber sunumu, fotoğraf ve video çekimi yaptırarak gazetecilik deneyimi kazandırdı. Bir günlüğüne muhabirlik yapan Sezer, hem heyecanını yaşadı hem de unutulmaz anlar biriktirdi.

ANLAMLI PROJE DEVAM EDİYOR

Yetkililer, huzurevi sakinlerinin sosyal yaşama daha aktif katılmasını sağlamak amacıyla bu tür projelerin devam edeceğini belirtti. “Hayallerim Gerçek Oluyor Projesi” ile farklı meslek dallarında deneyim yaşamak isteyen yaşlı bireylerin hayallerini gerçekleştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap