Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bafra ilçesinde Paşaşeyh ve Kolay mahalleleri arasında kalan bölgedeki grup yolunun yapımını sürdürüyor. Proje kapsamında toplam 25 kilometrelik yol inşa ediliyor.

Çalışmaları sahada yürüten iş makinesi operatörü Ensar Numan Avşar, “Paşaşeyh Mahallesi’nden Kolay bağlantı yoluna kadar toplamda 25 kilometre yol yapılacak. Yaklaşık 1 aydan beri burada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 9 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolu çalışması Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz tarafından son sürat yapılmaktadır.” dedi.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Yol çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Azay Mahallesi sakinlerinden Zeki Akça, “Allah’a çok şükür. Yıllardır yapılmayan yolumuz yapılmaktadır. Allah devletimize zeval vermesin. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’a göreve geldikten sonra mahallelerimize ve Samsun’a yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Paşaşeyh, Müstecep, Keresteci, Çataltepe, Gökçeağaç, Azay, Gökçesu, Barış ve Gökçekent mahalleleri sakinleri adına modern yol yapımı için şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.
HEDEF: ULAŞIMI DAHA KONFORLU HALE GETİRMEK

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafra’daki bu çalışmasıyla birlikte, kırsal mahalleler arasında ulaşımın hem güvenli hem de konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor. Yol tamamlandığında, bölgedeki vatandaşların şehir merkezine ve komşu mahallelere ulaşımı önemli ölçüde kolaylaşacak.
İhlas Haber Ajansı