Asayiş

Samsun'da Amcasının Oğlunu Öldüren Emekli Polis Adliyeye Sevk Edildi

Samsun Salıpazarı'nda arazi anlaşmazlığı yüzünden amcasının oğlunu öldüren emekli polis memuru C. Ç., yakalandıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi.

1 dk okuma
Samsun'da Amcasının Oğlunu Öldüren Emekli Polis Adliyeye Sevk Edildi
Paylaş

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde dün yaşanan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi anlaşmazlığı cinayetinde, olayda hayatını kaybeden B. Ç.'nin katil zanlısı olarak aranan emekli polis memuru C.Ç. yakalandı. C. Ç., polisteki sorgusunun tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Olay, dün Salıpazarı'nın Sarıhasan Mahallesi'nde meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, emekli polis memuru C. Ç. ile amcasının oğlu, taksici B. Ç. arasında uzun süredir devam eden arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıkmış ve tartışma kısa sürede kanlı bir hal almıştı. C. Ç., B. Ç.'yi tarlasına girerken yolunu kesip tabancayla vurarak öldürmüştü.

Üç çocuk babası B. Ç.'nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı'na gönderilmiş ve otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edilmişti. Cinayetin ardından kayıplara karışan C. Ç., polis ekiplerinin yürüttüğü kapsamlı takip sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Polis merkezindeki sorgusu tamamlanan C. Ç., bugün sabah saatlerinde Çarşamba Adliyesi'ne sevk edildi. Cinayetle ilgili soruşturmanın geniş çaplı olarak devam ettiği bildirildi.

Kaynakİhlas Haber Ajansı

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.