Samsun’da Baca Yangını Paniğe Neden Oldu

Samsun’da Baca Yangını Paniğe Neden Oldu

Hazır

Giriş: 18.01.2025 12:48 Güncelleme: 18.01.2025 12:48
Samsun'da bir binanın bacasında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri hızla müdahale ederek yangını söndürdü.

SAMSUN'DA BACA YANGINI KORKUTTU

Samsun'un Canik ilçesinde, 2 katlı bir binanın bacasında çıkan yangın paniğe yol açtı. Kuzey Yıldızı Mahallesi Koca Sinan Paşa Sokak'ta saat 10.30 sıralarında meydana gelen yangın, kısa süreli korku ve panik oluşturdu. Olayın ardından çok sayıda itfaiye ve polis ekibi hemen bölgeye sevk edildi.

BİNADA ÇIKAN YANGINA HIZLA MÜDAHALE EDİLDİ

Yangının çatının baca kısmında başladığı öğrenildi. Binadaki sakinler ve çevredekiler, itfaiye ekipleri gelene kadar baca yangınına kendi imkanlarıyla müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin soğutma işlemi yapmasının ardından, yangının tamamen söndürüldüğü belirtildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, yangın söndürüldükten sonra ikametten ayrıldı.

PANİK KISA SÜRELİ OLDU

Yangının büyük bir tehlike oluşturmadığı ancak yine de kısa süreli bir panik yaşanmasına yol açtığı ifade edildi.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap