Samsun'da Jandarmadan Çifte Uyuşturucu Operasyonu

Samsun'da Jandarmadan Çifte Uyuşturucu Operasyonu

Hazır

Giriş: 11.01.2025 12:02 Güncelleme: 11.01.2025 12:57
Samsun’un Canik ve Bafra ilçelerinde jandarma ekiplerince düzenlenen iki uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

CANİK'TE 728 SENTETİK ECZA ELE GEÇİRİLDİ

Samsun’un Canik ilçesinde jandarma ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. E.D. (26) isimli şahsın evinde yapılan aramada, toplam 728 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, E.D. gözaltına alındı.

BAFRA'DA SİLAH VE UYUŞTURUCU MADDELER BULUNDU

Bafra ilçesinde düzenlenen bir diğer operasyonda, Ş.T. (51) ve Y.M. (39) isimli şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 15 gram afyon sakızı, 10 gram kubar esrar, uyuşturucu kullanma aparatı, 171 adet tabanca fişeği, tabanca şarjörü, bir kılıç, pala ve baston şeklinde bir kılıç ele geçirildi.

GÖZALTI VE SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Her iki operasyonda da şüpheliler gözaltına alınarak haklarında soruşturma başlatıldı. Samsun jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap