Samsun'da Baraj Gölü Gençleri Yuttu: Serinlemek İsterken Boğuldular
Paylaş

Samsun'da Baraj Gölü Gençleri Yuttu: Serinlemek İsterken Boğuldular

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki Kılıçgüney Barajı'nda serinlemek için suya giren 19 yaşındaki İsmail Özdemir ve 18 yaşındaki Emirhan Gülünay boğularak hayatını kaybetti.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bugün yaşanan acı olayda, Kılıçgüney Barajı'na serinlemek için giren iki genç hayatını kaybetti. Bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri, kaybolan gençlerin cansız bedenlerine ulaştı.

SICAK HAVA FACİAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, Vezirköprü'ye bağlı Kılıçgüney Barajı'nda meydana geldi. Arıca Mahallesi'nde yaşayan 19 yaşındaki İsmail Özdemir ve 18 yaşındaki Emirhan Gülünay isimli iki arkadaş, sıcak havanın etkisiyle serinlemek amacıyla baraj göletine girdi. Ancak bir süre sonra gençlerin suda kaybolduğunu fark eden çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, dalgıçlar, jandarma ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi ve geniş çaplı arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Yapılan yoğun arama çalışmaları sonucunda, Samsun Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timleri, suda kaybolan iki arkadaşın cansız bedenlerini buldu. Gençlerin cenazeleri, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı'na kaldırıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.