Samsun’da Berber Darp Edildi: Şüpheli Gözaltına Alındı
Paylaş

Samsun’da Berber Darp Edildi: Şüpheli Gözaltına Alındı

Samsun’un Bafra ilçesinde bir berberi sopayla darp eden şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan berber hastaneye kaldırıldı.

Samsun’un Bafra ilçesi Çetinkaya Mahallesi’nde bir berber dükkânında meydana gelen olayda, alkollü olduğu iddia edilen şüpheli H.Y. (32), berber C.A’yı (65) sopayla darp etti.

DARP ÖNCESİ GERGİNLİK

Olay, H.Y.’nin berber dükkânına gelip tıraş olmak istemesiyle başladı. Ancak C.A, o sırada başka bir müşteriyi tıraş ettiği ve H.Y.’nin alkollü olduğunu fark ettiği için daha sonra gelmesini istedi. Bunun üzerine dükkândan ayrılan H.Y., bir süre sonra geri dönerek elindeki sopayla C.A’ya saldırdı.

BERBER HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırı sonucu başından yaralanan berber C.A, olay yerine çağrılan ambulansla Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan C.A, daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne sevk edildi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından kaçan şüpheli H.Y., Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kısa sürede bir evde yakalanarak gözaltına alındı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili jandarma tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.