SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsun'da Bilardo Heyecanı Sona Erdi: İşte Şampiyonlar

Samsun'da Bilardo Heyecanı Sona Erdi: İşte Şampiyonlar

Hazır

Giriş: 07.08.2025 20:50 Güncelleme: 07.08.2025 20:50
Samsun'da düzenlenen 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası'nın 2. Etap C1 ve C2 kategorilerinde şampiyonlar belli oldu. Dereceye giren sporcular ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın heyecanla beklenen 2. Etap müsabakaları Samsun'da sona erdi. Şehrin ev sahipliğinde gerçekleşen C1 ve C2 kategorilerinin final karşılaşmalarında, bilardo tutkunları kıyasıya bir mücadeleye tanık oldu. Şampiyonlar ve dereceye giren sporcular, düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu.

FİNALLER TEKKEKÖY'DE OYNANDI

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın 2. Etabı, Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleşen final maçlarıyla tamamlandı. Şampiyonluk için mücadele eden sporcuların çekişmeli performansları sporseverlerden büyük beğeni topladı.

Müsabakalar sonucunda C1 Kategorisi'nde Kenan Aloğlu birinci olurken, Arda Güngör ikinciliği elde etti. Mesut Karaman ve Sami Toygar ise üçüncü sırayı paylaştı.

C2 Kategorisi'nde ise şampiyonluk kürsüsüne Çetin Doğan çıktı. Bu kategoride Samsunlu sporcu Engin Bostan ikinciliği kazanarak şehrimize gurur yaşattı. Ramazan Tüysüz ve Önder Yetik ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Dereceye giren sporcular için düzenlenen ödül törenine, önemli isimler katıldı. Ödüller, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ercan Ersan, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Avrupa Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Özkul'un da aralarında bulunduğu protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

 

Zekai Anıl

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap