Samsun'da Boğulan Astsubay Hakan Fidan Ordu'da Son Yolculuğuna Uğurlandı
Paylaş

Samsun'da Boğulan Astsubay Hakan Fidan Ordu'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsun'da serinlemek için girdiği derede boğulan Jandarma Astsubay Hakan Fidan (24), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Samsun'un Terme ilçesinde serinlemek için girdiği derede boğularak hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Çavuş Hakan Fidan (24), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

[ilgili-haber=1787792]

CENAZEYE ÜST DÜZEY KATILIM

Fidan için Ünye ilçesindeki Fatih Meydan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, babası Şener Fidan ve ailesi başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

Törende, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Güler, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Oğuzhan Sarıkaya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Aytekin ve vatandaşlar da hazır bulundu.

DUALARLA DEFNEDİLDİ

Cenaze namazı, Ünye Müftüsü Ali Fuat Baycan tarafından kıldırıldı. Ardından Fidan’ın cenazesi, aynı mahalledeki aile mezarlığında dualarla defnedildi.

YILLIK İZNİNDE ACI SON

Kocaeli’nin Gebze İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Mollafenari Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görev yapan Astsubay Hakan Fidan, yıllık iznini geçirmek üzere memleketi Ordu'ya gelmişti. Serinlemek için arkadaşlarıyla girdiği Akçay Deresi’nde boğulma tehlikesi geçirmiş, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

1 YILLIK GÖREVLİYDİ, BEKARDI

Henüz 1 yıldır görevde olan genç astsubayın bekar olduğu öğrenildi. Fidan’ın ani ölümü, ailesi ve görev yaptığı birimde büyük üzüntüye neden oldu.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.