Samsun’da Çalıntı Motosiklet Bulundu: Şüpheli Tutuklandı

Samsun’da Çalıntı Motosiklet Bulundu: Şüpheli Tutuklandı

Hazır

Giriş: 13.12.2024 11:32 Güncelleme: 13.12.2024 12:13
Samsun’un İlkadım ilçesinde çalınan motosiklet, Asayiş Şube ekiplerince bulundu. Şüpheli tutuklandı, motosiklet sahibine teslim edildi.

Samsun Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, bir hırsızlık olayını kısa sürede çözerek çalıntı motosikleti sahibine teslim etti.

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞINA HIZLI MÜDAHALE

10 Aralık 2024 tarihinde saat 02.00 sularında Samsun’un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi’nde bir evin önünden motosiklet çalındığı ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Yapılan detaylı inceleme ve takip sonucu, olayın şüphelisi olduğu belirlenen B.E. (42), İlkadım’da yakalanarak gözaltına alındı.

ÇALINTI MOTOSİKLET SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda çalınan motosiklet bulunarak sahibine teslim edildi. Asayiş ekiplerinin hızlı müdahalesi, vatandaşın mağduriyetini kısa sürede giderdi.

ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yakalanan şüpheli B.E., 13 Aralık 2024 tarihinde adli makamlara sevk edildikten sonra tutuklandı. Yetkililer, bu tür olaylara karşı denetim ve takip çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

VATANDAŞLAR İÇİN HUZUR VE GÜVENLİK

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin kararlılığı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına önemli katkılar sunmaya devam ediyor.

 

Utku KIR

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap