SAMSUN SON DAKİKA HABER | Samsun'da kumar borcu nedeniyle bunalıma giren M.Y., eşini bıçakladı. E.Y.'nin hayati tehlikesi devam ediyor, M.Y. tutuklandı.
Oğlu F.Y.'nin kumar borçları nedeniyle bunalıma giren M.Y., evlerinin mutfağında eşi E.Y.'nin yüzüne biber gazı sıktıktan sonra mutfaktaki bıçakla saldırdı. Kanlar içinde kalan E.Y., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve Cerrahi Yoğun Bakım Servisinde tedavi altına alındı. E.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
TUTUKLAMA

M.Y., Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Samsun Adliyesine sevk edilen M.Y., nöbetçi mahkemede "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
MAHKEME İFADESİ
M.Y., mahkemede verdiği ifadede, "Oğlum F.Y. kumar borcundan dolayı bankadan parça parça 800 bin lira çekti ve ödemedi. 200 bin lirasını ben ödedim. Bu sorunlardan dolayı eşim oğlumu savunduğu için zaman zaman tartışmamız oldu. Emekli maaşımdan başka gelirim yok, ödeyemedim. Oğluma borcunu ödemesini söyledim. Her defasında ödeyeceğini söyledi. Borçlardan dolayı bunalımdaydım. Sabah uyanınca mutfakta olan eşimin yanına gittim. Önce yüzüne biber gazı sıkıp daha sonra da mutfaktaki bıçakla bıçakladım" dedi.
İhlas Haber Ajansı