Samsun'da emniyet ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar neticesinde zehir tacirlerine büyük bir darbe indirildi. İlkadım ve Atakum ilçelerinde eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalarda 5 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
İLKADIM VE ATAKUM'DA EMNİYET BASKINI
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürüttüğü teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. İlkadım ve Atakum ilçelerinde önceden belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarda; 799 adet sentetik ecza hapı, 293 mililitre sıvı sentetik uyuşturucu, 38,08 gram sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Ayrıca aramalarda ruhsatsız tüfek, kurusıkı tabanca, hassas terazi, 203 fişek ve 55 kartuşa el konuldu. Operasyon kapsamında 4 şüpheli emniyete götürüldü.

JANDARMADAN KAÇAMADI
Emniyetin yanı sıra Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de uyuşturucuyla mücadele kapsamında İlkadım ilçesinde belirlenen bir adrese operasyon gerçekleştirdi. Söz konusu ikamette yapılan detaylı aramalarda 256 adet sentetik ecza hapı, bir miktar uyuşturucu madde ve ruhsatsız bir tabanca bulundu. Jandarma ekipleri olayla ilgili 1 şüpheliyi gözaltına aldı.
MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRÜYOR
Samsun genelinde halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, gençleri uyuşturucu batağından korumak amacıyla yürütülen bu operasyonların aralıksız devam edeceği vurgulandı. Gözaltına alınan toplam 5 şüphelinin emniyet ve jandarmadaki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilmeleri bekleniyor.
Anadolu Ajansı