Samsun'da 'Devlet  Teşvikleri' anlatıldı
Paylaş

Samsun'da 'Devlet Teşvikleri' anlatıldı

Ekleme: 30.05.2022 15:15 Güncelleme: 03.06.2026 13:04

Samsun'da, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca gençlere yönelik düzenlenen 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' sona erdi.

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında kurumlar, ziyaretçileri bilgilendirmek ve çalışmalarını tanıtmak amacıyla stant açtı.


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda organize edilen, bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşların yer aldığı etkinlikte liseli ve üniversiteli gençlerin yoğunlukta olduğu görüldü. 


YOĞUN KATILIM 

Ziyaretçiler, burs, hibe, fon ve kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri konularında bilgilendirildi.
Etkinlikte söyleyişiler, müzik dinletileri, seminerler ve proje tanıtımları yapıldı. İki gün süren tanıtım günlerini yaklaşık 25 bin kişi ziyaret etti. AA 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.