Samsun'da Erdoğan'ın mitingine tarihi kalabalık bekleniyor
Paylaş

Samsun'da Erdoğan'ın mitingine tarihi kalabalık bekleniyor

Ekleme: 29.11.2022 10:00 Güncelleme: 03.06.2026 14:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık'ta Samsun mitingini gerçekleştireceği öğrenildi. Mitinge tarihi kalabalık bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Ağustos ayında düzenlenen TEKNOFEST öncesi planladığı ve ertelediği miting için Samsun'a geliyor. Erdoğan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nde Samsun'da olacak. 

HAZIRLIKLAR 
BAŞLADI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting için Cumhuriyet Meydanı'nda halka sesleneceği öğrenilirken, mitinge tarihi kalabalık bekleniyor. AK Parti İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları hazırlıklara başladı. AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'nun hummalı bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kentte Valilik, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edeceği ve düzenlenecek olan Gençlik Buluşması'na da katılacağı öğrenildi. 

Zekeriya FIRAT 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.