Samsun'da Evden Hırsızlık Yapan 2 Kadın Gözaltına Alındı
Paylaş

Samsun'da Evden Hırsızlık Yapan 2 Kadın Gözaltına Alındı

Samsun Atakum'da bir evden para ve ziynet eşyası çalan Fatma S. ve Sevda Y. isimli iki kadın, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kadınlardan biri, adliyeye kucağında 2 aylık bebeği ile getirildi.

Samsun'un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bir evden para ve ziynet eşyası çalan Fatma S. ve Sevda Y. isimli iki kadın, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Her iki kadının da evlerden hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

POLİSİN TAKİBİ SONUCU YAKALANDILAR

Hırsızlık suçunu işleyen kadınlar, evden çaldıkları para ve ziynet eşyası ile birlikte polis tarafından yakalandı. Fatma S. ve Sevda Y., emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Fatma S., adliyeye kucağında 2 aylık kızı ile getirildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.