Samsun'un İlkadım ilçesinde, sabah saatlerinde evinde uyuyan bir kişi, pencereden açılan ateş sonucu bacağından yaralandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan yaralının tedavisi sürüyor. Polis, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
GİZEMLİ SALDIRININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKIYOR
Samsun'da şaşkınlık yaratan olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, saat 06.00 sıralarında giriş kattaki evinde çekyatta uyuyan F.Y. (31), kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce hedef alındı.
AÇIK PENCEREDEN ATEŞ EDİLDİ
Saldırganlar, F.Y.'nin açık penceresinden tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucunda F.Y., sol bacağından isabet alarak yaralandı.
YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı F.Y.'ye ilk müdahaleyi yaptı. F.Y., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.
POLİS GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞMA BAŞLATTI
Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için polis ekipleri kapsamlı bir soruşturma başlattı. Saldırganların kimliklerinin tespiti ve yakalanması için çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.
İhlas Haber Ajansı