Samsun'da jandarma ve polis ekipleri uyuşturucu ile kararlılıkla mücadele ederken, zehir tacirlerinin 'evde iklimlendirme sistemiyle yetiştiricilik' olaylarına bir yenisi daha eklendi.
İlkadım'da jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan araştırma sonucu R.A.D. (36) isimli şahsın piyasadan iklimlendirme sistemi tedarik ederek uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı.

ADRESE BASKIN
Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şahsın evinde yapılan aramada, iklimlendirme sistemi içinde 28 kök kenevir bitkisi, 55 gram kubar esrar maddesi, 5 kilogram gübre ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Yapılan araştırmada, şüphelinin kenevirin dikim zamanı ve hangi işlemleri ne zaman yaptığını kağıtlara tarihleriyle not alıp, duvara astığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şüpheli R.A.D.'nin kenevirin dikim zamanı ve hangi işlemleri ne zaman yaptığını dair notları da evinin duvarlarına astığı belirlendi.
AJANSLAR